KLUBBENS HISTORIA

Svenska Offshore Powerboat Klubben (SVOP) grundades 1996 av ett gäng entusiaster med snabba båtar som gemensamt intresse. Klubben är informell med ett minimum av byråkrati och administration.

Klubben arrangerar olika båt aktiviteter för medlemmarna under sommarhalvåret. Vi visar upp båtarna under motorutställningar och uppvisningskör i samband med officiella båtrace. Klubbens största och populäraste evenemang är den årliga återkommande Poker Run, en stor eskader körning reserverad för klubbens medlemmar. Under resten av året arrangeras klubbträffar och middagar med videovisning. Vi har helt enkelt kul ihop via vårt gemensamma intresse för High Performance båtar.

SYFTE

Syftet är att skapa en positiv och legitim förståelse för vår sport hos miljöaktivister andra båt sportsutövare och myndigheter.

Klubbens syfte till medlemmarna

Socialgemenskap genom gamla och nya aktiviteter Vidare erfarenhets utbyte / utbildning Racing inom Svera´s reglemente Prestandaklassen (P) eller klubb tävlingar inför publik

HUR BLI MEDLEM

För att uppfattas som trovärdiga samt att satsa på kvalitet istället för kvantitet har vi kommit fram till att klubbens grundläggande regler enligt nedan:

Grundkrav är att man äger eller är delägare i en båt tillräckligt snabb för att kunna delta i klubbens aktiviteter. Båten ska vara försedd med "silent choice" eller annan möjlighet till ljuddämpning. Man ska uppträda föredömligt på sjön / hamn Alla som vill delta i klubbens aktiviteter med båten måste ha genomgått klubbens praktiska utbildning "Manöver prov för högfarts båtar" (Klubben har en auktoriserad utbildare Anders Westerlund) Att man har en e-mail adress. Den försäkring klubben har tagit fram skall användas av medlem

Klubben beslutar om medlemskap beviljas. Vi vill givetvis få med så många "häftiga" båtar som möjligt. Klubbens aktiviteter refereras regelbundet i båt pressen, vår redaktör skriver även för "Vi Båtägare".

VARFÖR BLI MEDLEM

Du tjänar på att gå med i Svenska Offshore Powerboat Klubben. Fördelarna är bland andra följande:

Möjlighet att vara med på klubbaktiviteter året runt, inte minst Poker Run Tillgång till båtförsäkring med specialvillkor och mycket fördelaktig premie Rabatt på bensin hos anslutna sjömackar T-shirts och dekaler med klubbens logo!

VAD KOSTAR DET

Inträdesavgiften är för närvarande 1 000 kronor. Avgiften inkluderar T-shirts samt klubbdekaler för båten, vilka är ditt medlemsbevis när du tankar billigare på sjön. Utnyttjar du alla förmåner kan ditt medlemskap bli en lönsam affär! Tveka inte, ansök i dag! Bli en i gänget som tillsammans kör Sveriges häftigaste båtar. För att Din anmälan skall bli giltig fyll i anmälnings sidan samt betala in pengar 1 000:- på bankgirot (se första sidan). Dekaler och T-shirts hämtas hos Lars Engelbrecht.